Investiții la Tulcea

Șoseaua de centură  a municipiului Tulcea va fi gata până la finele acestui an. Este  angajamentul pe care și l-a luat administrația locală. Un alt proiect, pe lista lucrărilor din perioada imediat următoare se referă la o parcare supraetajată de aproximativ 450 de locuri, necesară mai ales în perioada sezonului estival.

Drumul ocolitor al orașului Tulcea, respectiv varianta măsoară o lungime de aproximativ 3 km. Anul trecut au fost demarate lucrările de reabilitare și pentru că nu s-a încheiat refacerea întregului tronson, lucrările vor continua și în acest an. Un alt obiectiv important pentru autoritățile locale tulcene îl reprezintă realizarea unei parcări supraetajate.

„Mai avem o parcare mare, de 400 – 450 de locuri, care este în special destinată turiștilor, este undeva în amonte de Gara CFR, de Gara NAVROM și de Autogară, pentru că noi avem norocul să fie toate în același loc și, în perioada sezonului estival, ne confruntăm cu o mare problemă privind presiunea pe locurile de parcare, iar de multe ori se dovedește că și pentru tulceni sunt insuficiente, iar când vin și turiștii noi trebuie să le creăm niște facilități. “, a declarat primarul Constantin Hogea.

Investițiile se vor realiza cu finanțare de la bugetul local și au ca scop fluidizarea traficului în oraș.

Redactor: Sondra Sandu