Investirea aleșilor de la Peștera

Momente emoționante la Peștera cu prilejul alegerii echipei care sa faca parte din consiliul local. Primarul Marius Petre a plâns de emoție după depunerea jurământului, în momentul în care a fost felicitat de echipa cu care a condus școala din localitate.  Alături i-a fost și fostul edil al localității,Valentin Vrabie.

Ceremonia de învestire a noului primar din comuna Peștera a fost una deosebit de emoționantă. Marius Petre, edilul independent al comunei a fost copleșit de emoție în momentul în care a fost felicitat de colegii de la școala pe care a condus-o timp de mai mulți ani.

Alături i-a stat fostul edil din Peștera, Valentin Vrabie, care are încredere că localitatea este pe mâini bune.

Din componența consiliului local fac parte 13 consilieri:7 de la partidul M10, 4 de la PNL și 2 de la PSD. Viceprimar a fost ales din nou Tudorel Grosu care este convins că va face o echipă foarte bună cu noul primar.

La finalul ceremoniei, Marius Petre a fost sărbătorit de colegi, atat foști, cat și viitori, cu un tort. Prima propunere de hotărâre de consiliu local va fi ca Valentin Vrabie să fie declarat cetățean de onoare al comunei.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea