Inventivitatea românului nu are limite atunci când vine vorba de furt

Deși în urmă cu an, SC RAJA SA a montat contoare electronice, care puteau fi citite online, unii agenți economici au încercat să le fenteze. Acesta este cazul patronului terasei unei terase de pe Bulevardul Mamaia care de mai bine de două zile a blocat apometrele cu o șurubelniță. Infracțiunea a fost depistată în urma unui control şi acum afaceristul va trebui să suporte consecinţele.

Mare le-a fost surpriza angajaților SC RAJA SA când au descoperit că softul indica o alertă la o terasă din Constanţa, acolo unde nu se mai înregistra consum de apă. Controlul efectuat de o echipă a societății a confirmat suspiciunile. Cu o șurubelniță, patronul deteriorase instalația.

Pentru administratorul firmei, consecințele vor fi dure. Pe numele acestuia se va întocmi o plângere penală pentru furt de apă. În plus, societăţii i se va întocmi o notă de constatare pentru un consum în sistem pauşal retroactiv pe 24 de luni ceea ce înseamnă nu mai puțin de 80 000 de lei. Prins cu mâța în sac, patronul terasei a refuzat orice dialog cu presa.

Inventiv, acesta a găsit rapid o soluție pentru a-și salva afacerea pentru moment. A cărat câteva butoaie de apă de la apropiaţi punându-şi angajații la treabă.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita