ÎNTRERUPEREA APEI ÎN NĂVODARI, SABOTAJ JOSNIC AL CONSILIULUI JUDEŢEAN ŞI AL SOCIETĂŢII RAJA

Lipsa apei reci din Orasul Navodari este un sabotaj josnic si mizerabil avand ca scop sabotarea primarului Orasului Navodari, Matei Nicolae, prin intermediul S.C. RAJA S.A.

Niciodata, orice avarie nu a durat atata timp pentru a fi remediata. Avaria la magistrala de 1000 se zice ca ar fi la Ovidiu, undeva in zona Carrefour. Daca ar fi asa, cum va explicati faptul ca orasul Ovidiu si comuna Lumina au apa, mai putin orasul Navodari.

Pe de alta parte, orasul Navodari are dubla racordare: una de la Galesu, printr-o conducta de FI 600 ce vine dinspre Lumina si alta de 400 ce vine dinspre Statiunea Mamaia.

In aceste conditii, de sambata 19 Mai 2012, orasului Navodari, abuziv, i s-a intrerupt furnizarea apei reci, pana in prezent. De asemenea neavand apa rece nu putem furniza nici apa calda, punand viata si sanatatea navodarenilor in pericol si atentand grav la accesul la cel mai esential element al vietii, APA, chiar in anul 2012.

Ca primar voi fi neiertator cu cei care, prin abuz in serviciu, incearca sa tulbure bunul mers al vietii in Orasul Navodri.

Nu voi ceda niciodata santajului si voi face demersuri la toate institutiile statului sa le cerceteze abuzurile, iar in paralel, din resurse proprii, voi declara stare de urgenta in localitate si voi asigura apa pentru oameni cu ajutorul cisternelor, pana la intrarea in stare de normalitate.

PRIMARIA NAVODARI

PRIMAR ,

MATEI NICOLAE