Întrerupere de apă în 10 localități din județul Constanța

Potrivit reprezentanților SC RAJA SA Constanţa este vorba despre stațiile de pompare Interconectare Midia, Cota 20 Ovidiu, Nicolae Bălcescu, Poiana, Rândunica, Mihai Viteazu și Corbu. Pentru reabilitarea şi igienizarea rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă, SC RAJA SA Constanţa întrerupe furnizarea apei potabile începând de la data de 28 aprilie, ora 22,00 și până la 29 aprilie, ora 06,00.

Mihail Kogălniceanu, Corbu, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Poiana, Istria, Oituz, Ciobanu și Nazarcea.

partea de est a orașului Năvodari – străzile Apusului, Macului, Eternității, Liniștii, Recoltei și Prelungirea Recoltei.

Vor fi afectați consumatorii din localitațile Mihail Kogălniceanu, Corbu, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Poiana, Istria, Oituz, Ciobanu și Nazarcea, precum și abonații din partea de est a orașului Năvodari, cei de pe străzile Apusului, Macului, Eternității, Liniștii, Recoltei și Prelungirea Recoltei. Agenții economici din zona Industrială Midia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval. SC RAJA SA Constanţa iși cere scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp. Totodată, consumatorii sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii.

Redactor: George Marinescu