Intrare gratuită pentru copii de ziua lor la Delfinariu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din oraș a pregătit o surpriză tuturor copiilor de ziua lor. Toți micuții care vor călca pragul Delfinariului, Acvariului, Expoziției de Păsări,  și Microrezervației, vor avea intrarea gratuită de 1 iunie.

Încă un motiv în plus de care se pot bucura copiii în minivacanța de 1 iunie. Aceștia sunt invitați să sărbătorească ziua dedicată în totalitate lor, la Delfinariu și Microrezervație.

La propunerea președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a stabilit, în ședința Consiliului de administrație, ca accesul să fie gratuit la Delfinariu, Microrezervatie și Acvariu, pentru toții copiii, în ziua de 1 Iunie.

Aceștia vor avea intrarea gratuită la Delfinariu, Acvariu, Microrezervație și expoziția de păsări.

Potrivit Directorului Delfinariului, Adrian Bîlbă, Delfinariul va funcționa în parametri îmbunătățiți față de o zi obișnuită sau week-end.

Totodată, reprezentanții Delfinariului pregătesc o surpriză pentru iubitorii de animale. După data de 1 iunie, cele 2 exemplare de foci, aduse anul trecut din Lituania, vor putea fi și ele vizitate.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea