Intervenții contratimp

O avarie de proporții la care se lucrează din greu a lăsat fără apă mai multe localități din sudul litoralului și o parte din abonații din Constanța. Este vorba despre două conducte la care echipele de intervenție sc raja sa încearcă să remedieze situația.

Avariile au fost localizate pe starda Pandurului, întersecție cu Șoseaua Constanței și pe Șoseaua Mangaliei aproape de sensul giratoriu de la intrare în localitatea Cumpăna.

Debitul foarte mare de apă i-a forțat pe lucrătorii de la SC RAJA SA să oprească furnizarea pînă la remedierea problemei.

Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Vîrful cu Dor – Democrației – Comarnic – Fîntînele – Șoseaua Mangaliei  – Mugurului – Micșunelelor – Comarnic, precum și abonații de la blocurile din cartierul Km 4-5.

Din cauza intervenției a fost blocată circulația pe Șoseaua Mangaliei, pe sensul de mers către Gară. Avaria situată la intrare în localitatea Cumpăna a dus de asemenea probleme echipelor de intervenție.

Conducta alimentează Cumpăna, Agigea și Eforie Nord, dar și cartierele CET, Km 4-5, Km 5 si Viile Noi din Constanța. Dacă pe durata lucrărilor abonații din cele trei localități vor avea apă potabilă de la rezervorul de la Bifurcație Cumpănă, constănțenii din cartierele menționate vor trebui să aștepte pînă la miezul nopții.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima