Intervenţie cu multe bătăi de cap pentru pompierii constănţeni

Intervenţie cu multe bătăi de cap pentru pompierii constănţeni care timp de 2 ore s-au chinuit să prindă o pisică. Animalul a ajuns în rostul dintre două blocuri, după ce stăpâna a uitat geamul deschis. Femeia a vrut şi ea să ajute la intervenţie şi s-a suit pe geamul casei.

Totul a pornit de la stapana animalului care a lasat geamul balconului deschis. Cand a vazut ca pisica s-a cataract pe peretii exteriori ai blocului, a incercat sa urce dupa ea, insa vecinii au sunat imediat la 112 ca nu cumva batrana sa cada de la etajul al treilea.

In zona s-au adunat imediat si cativa curiosi. Fiecare a venit cu cîte o idee  despre cum ar trebui salvata pisica. Pompierii au incercat in fel si chip sa prinda animalul, insa aceasta parca se incapatana sa urce tot mai sus. Nici scara pentru stins incendii nu le-a fost de prea mare ajutor militarilor.

In cele din urma, dupa doua ore de chin, unul dintre pompieri a reusit sa ajunga aproape de Sasha.

Credeti ca aventura se termina aici? Nici vorba! Pompierul urca in balcon dupa ea, insa pisica speriata teribil ii da de furca militarului si acolo.

In cele din urma Sasha ajunge teafara in bratele proprietarei sale.

Carcotasii adunati in zona spun ca de vina pentru tot ce s-a intamplat ar fi Super Luna, care se afla la cea mai mica distant de Pamant si care spun ei, creeaza astfel de efecte si asupra animalelor, dar si a pasarilor.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna