Interlop prins după tentativă de omor

Nicolae Durduianu, unul dintre cei mai temuți interlopi din București, a trecut cu mașina peste un bărbat aflat pe trecerea de pietoni. Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. La două săptămâni de la incident, individul a fost arestat de oamenii legii. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Sunt imagini revoltătoare surprinse într-o intersecție aglomerată din București. Mai mulți pietoni traversează strada pe culoarea verde a semaforului, însă un șofer nu mai are răbdare și vrea să treacă printre ei. Când un tânăr i-a atras atenţia că nu i-a acordat prioritate şi era foarte aproape să-l calce, șoferul a accelerat şi a trecut cu maşina peste pieton.

Șoferul se numește Nicolae Duduianu, i se spune ”Pian” și este unul dintre cei mai mari interlopi care terorozează de ani de zile Bucureștiul. Acesta a fost implicat în numeroase infracțiuni de violență, cămătărie și șantaj.

Oamenii legii l-au luat pe şoferul agresiv de acasă. După audieri acesta a primit din partea Tribunalului mandat de arestare preventivă. Nicolae Duduianu este  acuzat de tentativă de omor. Bărbatul peste care „Pian” a trecut cu maşina a ajuns, după incident, la spital, cu leziuni serioase.Se fereşte să vorbească despre incident, de teamă că rudele şoferului se vor răzbuna.

Redactor: Cristina Niță