Întâlnirea femeilor antreprenor la Năvodari Mamaia Nord

Cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România a dat întâlnire doamnelor și domnișoarelor coordonatoare ale propriilor afaceri la malul mării, chiar acasă la noi, la Năvodari Mamaia Nord. Gazdă a fost antreprenorul și fondatorul acestui concept, Bianca Tudor.

Într-un decor inovator, plin de lumină și de tinerețe născut din conceptul unei femei tinere, de formație arhitect, a avut loc întâlnirea femeilor de afaceri din orașul Constanța. Evenimentul a fost organizat de cea mai mare companie dedicată antreprenoriatului feminin din România. Antreprenorul și fondatorul acestui concept, doamna Bianca Tudor a fost gazda întâlnirii.

Îmbrăcate elegant și distinse prin ținuta lor, cu priviri încrezătoare, o atitudine câștigată prin multă muncă și dăruire pentru scopul propus, aceste doamne frumoase interior și exterior ne-au împărtășit din experiența lor.

Mesajul acestor femei întreprinzătoare este încurajator pentru orice femeie tânără sau mai puțin tânără care își dorește să strălucească în deplinătatea calităților ce-i sălășluiesc în interior. Parfumul pe care îl poartă aceste doamne se numește libertate și feminitate.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet