Întâlnire la nivel înalt în lumea aeronauticii

Directorii generali ai terminalelor membre ai Asociației Aeroporturilor din România s-au reunit într-o ședință de lucru. La întâlnire a fost prezent și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Minea. Discuțiile purtate s-au axat pe mai multe domenii: logistic, tehnic și legislativ.

Cererea pentru varianta transportului aerian înregistrează creșteri substanțiale la nivelul întregii țări. În acest context se impun modificări în sensul îmbunătățirii serviciilor aeronauticii la nivel național. Pentru a discuta toate aceste aspecte și pentru a găsi soluțiile cele mai bune, directorii generali ai aeroporturilor membre ale Asociației Directorilor Generali și-au dat întâlnire la malul mării, în stațiunea Venus.

La întâlnirea de lucru s-au dezbătut teme precum codul aerian, necesitatea corelării legislației naționale și programul național de securitate aeronautică. Un punct de vedere referitoar la aceste aspecte l-a prezentat și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Minea.

Ziua de lucru s-a încheiat cu trasarea unor concluzii care vor constitui linia de start pentru viitoarele hotărâri în vederea schimbărilor propuse.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet