Inspirație pe plaja de la Corbu (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7wz0XYqabcQ[/youtube]Spiritul creativ i-a adunat pe mai mulți tineri din toate colțurile țării la Constanța, într-o inițiativă artistică fără precedent. Școala de vară Corbu Verde își propune să încerce marea cu degetul într-un demers unic la nivel național. Pe plaja de la Corbu, artiștii sunt stimulați pentru a-și da frîu liber imaginației în cadrul work shop-urilor pe teme de creație, dans și teatru.

Școala de Vară Corbu Verde, a adunat la malul Mării Negre artiști din toate județele țării. Artiștii iau parte la ateliere de creație, dans și teatru în cadrul cărora își exploatează talentul și  au ocazia și de a face schimb de experiență. Un domeniu aparte îl reprezintă… magia, o altă formă artistică prin care tinerii își exprimă creativitatea.

Deși au trecut doar două zile de la începerea proiectului, pe plaja de la Corbu s-a creat o adevărată comunitate formată din peste 60 de tinere talente. Organizatorii spun că experiența merită din plin și vor fi prezenți la Constanța și anul viitor, cînd speră ca la comunitatea de artiști să se alăture din ce în ce mai mulți oameni care au ceva de spus.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.