Inna stabilește un nou record pe YouTube

Inna se bucură de susținerea fanilor atât la concertele din întreaga lume, dar și în social media. De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube.

Cântăreața Inna a depășit 3 miliarde de abonați pe propriul canal de Youtube, poziționându-se pe locul 73, în lume. Vedeta a depășit artiști precum Madonna, Lana del Rey, Justin Timberlake ,Mariah Carey sau Rita Ora. Cel mai recent single al Innei, “Ruleta” a depășit 80 de milioane de vizualizări, în două luni și jumătate, fiind un record pentru artistă. Cei care intra pe canalul de YouTube INNA pot găsi filmări din turnee sau imagini din backstage de la sedințele foto.

“Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat INNA pentru PRO TV.

Pe Facebook, artista are peste 11 milioane de fani, iar pe Instagram peste 1,7 milioane de followers.

În curând, Inna va lansa și un Extended Play cu piese în limba engleză și spaniolă, iar o parte din ele sunt compuse chiar de ea.

Redactor: Lavinia Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.