Initiere în arta fotografica la Medgidia

Pasiunea pentru fotografie nu este altceva decât o viziune unică, un mod aparte de a vedea lucrurile. Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de fotografie reprezentanții Bibliotecii Municipale din Medgidia au organizat mai multe serii de cursuri, iar în prezent se fac noi înscrieri.

https://www.youtube.com/watch?v=V3mgAUHv9l8

Biblioteca Municipală din Medgidia organizează, periodic, cursuri pentru inițierea în arta fotografică. Lecţiile despre tainele imortalizării celor mai importante momente din viață şi nu numai, sunt gratuite. Potrivit organizatorilor, acestea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani, dar și iubitorilor de fotografie.

În cadrul ședințelor, se pornește de la istoricul aparatelor de fotografiat, avantajele și dezavantajele fotografiei digitale și se ajunge până la regulile de bune maniere și fotoaforisme. Cea mai mare bucurie a cursanților este atunci când reușesc să descifreze alfabetul necunoscut al unei lumi pline de mister.

Fotografia este un domeniu artistic foarte îndrăgit de tineri. Noile tehnologii îi ajută pe cursanți să parcurgă mai repede pașii. Pentru a aborda fotografia nu este nevoie doar de un aparat performant, îți trebuie timp, răbdare și multă pasiune.

Redactor: Mihaela Sinca