Inițiativă generoasă pentru bătrânii aflați în dificultate

Seara de Moş Nicolae a fost una specială pentru 150 de bătrâni aflați în dificultate, dar care au fost invitaţi, de către o organizație non-guvernamentală, la un spectacol de gală susţinut de artiştii Teatrului Naţional de Stat Constanţa.

Lions Club Constanţa, organizație de voluntariat non-guvernamentală, non profit și ne-afiliată politic,  a organizat a 17-a ediţie a spectacolului de caritate “Hrană pentru suflet”, dedicat persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Spectacolul s-a desfăşurat la Sala Fantasio a Teatrului Naţional de Stat Constanţa și a fost deschis de un cuvânt de bun venit al președintelui organizației de voluntariat.

Cei prezenţi au fost încântaţi de prestaţia artiştilor de la Teatrul Naţional de Stat, care au pus în scenă, în premieră națională, comedia franțuzească Cea mai frumoasă soție, de Eugène Labiche, în regia lui Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte.

Organizatorii s-au pus în postura de a reprezenta un liant între cei ce vor sa ajute si cei ce au nevoie de ajutor, astfel că, generozitatea unora dintre spectatori s-a materializat în cadouri, constând în pachete cu alimente de bază, pentru 150 de persoane vârstnice, aflate în dificultate și identificate cu ajutorul partenerilor de la Centrul social de lângă Căminul de bătrâni Constanţa.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Paul Alexe