Înfrăţire între şcolile din Năvodari şi Macedonia

Cu ocazia Zilelor Școlii Grigore Moisil, dascălii și elevii acestei unități au avut bucuria să fie gazdele unor musafiri de seamă. Este vorba despre un grup de profesori și elevi ai școlii Nikola Karev din Krushevo, Macedonia cu care unitatea de învățământ din Năvodari s-a înfrățit în urmă cu 2 ani, obiectivul comun fiind educarea copiilor în spirit ecologic.

Odată cu trecerea timpului, legătura dintre cele două școli a devenit mai puternică, astfel încât o parte dintre elevii și dascălii din Năvodari avut ocazia să viziteze școala din Krushevo unde au desfășurat activități comune, bineînțeles eco. În aceste zile, grupul de elevi şi dascăli din Krushevo , alături de primarul localităţii, au avut ocazia să viziteze diferite atracții din Năvodari și din județ. O parte din intinerariu a fost stabilit de edilul orașului Năvodari, Nicolae Matei .

Delegația macedoneană va rămâne în Năvodari până la finalul acestei săptămâni, urmând ca în viitorul an școlar elevii și profesorii școlii Grigore Moisil să viziteze orașul Krushevo.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Andrei Seleverdeanu