Înfrângeri pentru Săgeata şi FC Farul

sageata invinsaÎnfrângeri pe linie pentru echipele constănţene în etapa a 12-a din liga secundă la fotbal. Atât Săgeata Năvodari, cât şi FC Farul Constanţa, se întorc cu mâna goală din deplasările de la Berceni, respectiv Suceava.

La primul meci după despărţirea oficială de antrenorul Cătălin Anghel, Săgeata a cedat la limită, scor 1-2, pe terenul celor de la ACS Berceni, o echipă care lasă greu puncte în faţa propriilor suporteri. Golul echipei antrenate de Gică Butoiu a fost marcat de Alexander Srdic, cu trei minute înainte de final.

O înfrângere previzibilă a suferit şi FC Farul, echipa condusă de Marian Pană cedând fără drept de apel pe terenul uneia dintre fruntaşele seriei, Rapid CFR Suceava, scor 1-4. Unicul gol al “marinarilor” a fost reuşit de Robert Szalkai, în minutul 81.

Celelalte rezultate ale etapei: Academica Argeş Piteşti – FC Voluntari 3-4, Unirea Slobozia – FCM Dorohoi 1-0, CS Baloteşti – CF Brăila 4-1, SC Bacău – Gloria Buzau 3-1.

În clasament, conduce FC Voluntari – 28p, urmată de Academica 24p, Rapid Suceava şi Săgeata Năvodari, ambele cu câte 21p. FC Farul Constanţa este pe locul 10, cu 11p.

În etapa următoare, sâmbătă, 15 noiembrie, ambele echipe dobrogene evoluează pe teren propriu: Săgeata Năvodari – CS Baloteşti şi FC Farul – SC Bacău.

Redactor: Paul Alexe