Infotripul Litoral 2013 a ajuns la final

Peste 600 de reprezentanți ai agențiilor de turism din România au fost invitați în această săptămână pe litoral într-o acțiune de promovare a stațiunilor de la Marea Neagră. A doua ediție a Infotripului pe Litoralul Românesc s-a dorit o acțiune în urma căreia agenții de turism din țară să se convingă de pregătirile făcute de hotelierii de la mare pentru un sezon care se dorește cel mai bun din ultimii ani.

Oaspeții au vizitat, pe rând, toate stațiunile și restaurantele importante, din Vama Veche până la Năvodari.

Ediția de anul trecut, deși a fost prima de această anvergură, a fost un real succes. A reunit peste 500 de membri ai Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din țara noastră, dar și din Republica Moldova.

Programul Litoralul pentru toți este punctul forte al începutului de sezon. Patronatele din turism de pe litoral garantează, însă, un sezon plin de distracții pentru cei care vor alege marea ca loc de petrecere al vacanțelor și concediilor. Nu vor lipsi spectacolele pe plajă, programe speciale dedicate copiilor, iar distracția în cluburi și discoteci va fi asigurată de cei mai buni DJ-i.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru