Informație șocantă în cazul celor doi proxeneți reținuți joi de polițiștii constănțeni (VIDEO)

Una dintre fetele obligate să se prostitueze, o minoră de 13 ani, este infectată cu virusul Hiv! Vestea-bombă vine în urma analizelor efectuate de medici. În cele câteva luni în care a fost nevoită să-şi vândă trupul, copila a întreţinut relaţii sexuale cu zeci, poate sute de bărbaţi.

Povestea fetei de 13 ani este tragică. Sechestrată și obligată să se prostitueze timp de câteva luni, minora a întreținut relații sexuale cu zeci, chiar sute de bărbați. Medicii nu știu dacă fata era deja bolnavă, dacă s-a infectat cu Hiv în timp ce se prostitua sau dacă s-a protejat. Cert este că fata i-a putut infecta pe majoritatea clienților. De aceea, inspectorii DSV încearcă să-I facă publică identitatea, chiar dacă copila este minoră și a fost victima unor abuzuri. Totodată, autoritățile sanitare cer persoanelor care cred că au întreținut relații cu aceasta, să se prezinte la spital pentru a-și face testul HIV.

Cei doi proxeneți din Constanța, în vârstă de 18 respectiv 33 de ani, au fost reținuți joi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, escortaţi de trupele DIAS şi coordonaţi de un procuror, în timpul unui flagrant organizat în stațiunea Mamaia. Bărbații au fostdenunțați chiar de una dintre tinerele pe care le-au sechestrat, care era minoră. Un ofițer sub acoperire l-a sunat pe unul dintre suspecți  pentru a-i cere serviciile unei fete. Atunci când barbatul i-a adus minora și a încasat banii marcați cu cerneală fosforescentă, polițiștii au intrat în acțiune. Proxenetul a recunoscut că împreună cu un complice sechestra și bătea fetele pentru ca ele să accepte clienții din stațiunea Mamaia. Două dintre tinere erau minore de 13, respectiv 17 ani.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de proxenetism și urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Redactor: Raluca Damian