Infectați cu COVID-19, implicați într-un accident rutier

Doi maramureșeni, soț și soție, care se întorceau acasă de pe litoral au fost descoperiți cu noul coronavirus.

În această dimineață, pe drumul național 18 s-a produs un accident rutier în care au fost implicați cei doi. După un drum de peste 700 de km cu dubița familiei, la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în șanț după care s-a oprit într-un gard.

Când au ajuns la locul accidentului, polițiștii au avut o surpriză uriașă. Bărbatul le-a spus să stea la distanță, pentru că el și soția lui sunt pozitivi la coronavirus.

Aceste două persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu COVID-19 la un laborator privat de pe raza județului Constanța, însă rezultatele analizelor nu au fost comunicate, conform metodologiei Institutului Național de Sănătate Publică și Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Cele două persoane au fost preluate de un echipaj medical și internate în secția de boli infecțioase a unei unități medicale. A fost anunțată conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv a Ministerului Sănătății cu privire la situația înregistrată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

Redactor: Cristina Niță