Înecat în mare, la Eforie

Încă un caz de înec a fost înregistrat, cu o seară în urmă, pe litoral. Un barbat din Bucuresti, in varsta de 37 de ani, si-a pierdut viata dupa ce s-a aventurat  in valurile marii. Tragedia s-a produs la Eforie Sud, chiar sub ochii sotiei si ai copilului aflati pe plaja. Desi a fost resuscitat aproape o ora, in cele din urma medicii au declarant decesul. Este al 7-lea turist care piere inecat in mare de la inceputul verii.

Zeci de minute s-au chinuit  medicii de la ambulanta sa il readuca la la viata pe tanarul scos din apă cu doar cateva clipe inainte de venirea lor. Desi inima barbatului nu raspunde la nici una din injectiile cu adrenalina facute de doctori,  acestia au continuat manevrele de resuscitare.

Martorii spun ca barbatul venise la plaja cu sotia, copilul si cativa prieteni. Nu intrase in apa de trei zile dar astazi nu a mai rezistat. Si desi toata ziua a fost arborat steagul rosu, semn ca scaldatul este interzis iar salvamarii isi terminasera si ei programul, tanarul s-a aventurat in  larg. A fost surprins de valuri si tras de curenti spre dig. Un turist aflat pe plaja l-a vazut si a incercat sa ii sara in ajutor.

Oamenii aflati pe plaja au sunat la 112. Intre timp doi salvamari au venit de acasa si au inceput sa il caute pe barbat.

Doua echipaje de la serviciul judetean de ambulanta au sosit la fata locului si rand pe rand, asistentele, medicii si chiar pompierii au incercat sa il resusciteze pe barbat. Din pacate, timpul mult prea mare petrecut in apa si loviturile survenite in urma impactului cu stavilopozii, au facut ca misiunea medicilor sa se incheie tragic.

Ieri in statiunile de pe litoral au arborat steagul rosu. Este al șaptelea deces inregistrat de la inceputul sezonului.

Redactor: Daniel Albu