Inconștiență platită cu viața de un năvodărean

Un năvodărean de 44 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice,  a murit, înecat, după ce a vrut să facă o baie în mare. Scenele de coșmar s-au derulat chiar sub ochii prietenului său, care nu a putut face nimic să-l convingă să nu intre în apa rece ca gheața, în mijlocul nopții.

Tragedia s-a petrecut pe o plajă din zona Taberei Năvodari, cu cîteva ore înainte de miezul nopții.

Dezbrăcat aproape complet de haine, bărbatul s-a avântat în apele mării, fără să mai țină cont de nimic. Nici de faptul că temperatura apei era mult mai scăzută decît cea a corpului său încălzit de alcool. Nu l-au înduplecat nici măcar insistențele prietenului său, care parcă a prevăzut nenorocirea ce urma să se întâmple.

Au urmat clipe de groază pentru bărbatul de pe mal, care şi-a dat seama că prietenul său nu mai mişcă în apă. Disperat, omul a sunat imediat la 112, apoi a încercat să-l scoată din mare.

Prea târziu însă…. La sosirea echipajului de la Ambulanță, victima nu mai prezenta semne vitale, iar medicii nu au putut face nimic ca să o readucă la viață. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de cei de la Morga Spitalului Clinic Județean Constanța și urmează să fie supus expertizei medico-legale pentru a se putea stabili cu exactitate cauza decesului.

Reporter: Andreea Barbu  ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.