Incident neelucidat într-un club din Mamaia

Incident invaluit in mister într-un club de fite din statiunea Mamaia. O tanara a ajuns aseara la spital injunghiata in abdomen. Potrivit medicilor, ea era constienta, iar ranile ar fi fost provocate prin injughiere. Fata insa susține ca nu isi aminteste nimic. Cativa martori ar fi declarant ca a cazut pe un pahar in timp ce dansa pe masa. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor.

Era putin inainte de miezul noptii cand medicii de la ambulanta au fost solicitati sa intervina pentru o tanara de 25 de ani din Constanța care, la prima vedere, parea sa fi fost injunghiata. Cand au ajuns la ea, fata era consitienta insa nu a putut sa explice cum s-a ranit.

La spital a ajuns si un echipaj de politie, iar un altul s-a deplasat la locul incidentului. De la fata nu au aflat prea multe oamenii legii. Si nici de la fratele ei, care a declarat doar ca a vazut o venind spre el la un moment dat si era plina de sange. Totusi, exista martori care afirmă ca s-ar fi ranit singura dupa ce a cazut pe masa pe care dansa in picioare.

Cazul a fost preluat de politistii din Mamaia care ii vor audia pe angajatii localului, posibilii martori, dar si pe victima. Intre timp tanara a ramas internata în sectia de chirurgie, iar medicii spun ca este in afara oricarui pericol.

Redactor: Mihaela Ciorbaru