Incident la parcul pentru mașini ridicate

Supărat că mașina pe care o parcase neregulamentar pe strada I.Ghe. Duca i-a fost ridicată, un bărbat în vârstă de 43 de ani a făcut circ la parcul auto de pe strada Caraiman.

Bărbatul a pândit momentul când poarta a fost deschisă pentru ca mașinile angajaților și cea de ridicări să poată ieși din unitate și a intrat în parcare pentru a-și recupera mașina. După un schimb dur de replici cu angajații, omul s-a dus glonț către mașina lui și s-a suit la volan cu gândul să o recupereze. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în curte iar pe imagini se vede cum șoferul ajunge în dreptul porții și vrea să forțeze ieșirea. La poartă dă însă de un angajat care încearcă să blocheze poarta cu autoturismul personal.
La fața locului au sosit polițiștii de la secția 5 din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța dar și un echipaj de la Serviciul Rutier.
Conducătorii auto a căror mașini sunt ridicate și le pot recupera doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local. Tariful pentru ridicarea unei mașini este de 450 de lei, pentru transport, se va achita o taxă de 120 de lei, iar tariful pentru depozitarea mașini este de 60 de lei pe zi. Programul de restituire este non-stop.

Redactor: Cristna Niță