Incident fara precedent in statiunea Mamaia (VIDEO)

Unul dintre carele alegorice care se pregatea sa ia parte la parada primarului Radu Mazare s-a facut scrum dupa ce un generator defect a luat foc. Pompierii au ajuns cu greu la incendiu,din cauza aglomeratiei din statiunea Mamaia, insa flacarile au fost domolite de cativa turisti aflati in zona .

În momentul izbucnirii incendiului, carul alegoric era plin de fete frumoase si DJ in actiune. Masina care apartine unui club de fite din Mamaia nu a apucat sa mearga prea mult. Carul alegoric urma sa ajunga la parada organizata de primarul Radu Mazare. Incidentul a avut loc  in statiunea Mamaia chiar inainte de debutul paradei carelor alegorice! Generatorul electric  al masinii a luat foc in mers, iar aparatura electronica si recuzita aflate in remorca s-au facut scrum.

Din fericire nu au fost victime, iar focul a fost stins de turistii dintr-un hotel cu hidrantii, inainte de sosirea pompierilor.

Aglomeratia din statiune, dar si incidentul in care a fost implicat carul alegoric au făcut ca mai mulţi  soferi sa uite sa mai apese pedala de frana. Astfel ca doi gura-casca s-au tamponat in timp ce treceau pe linga camionul fumegand.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna