A început a XIV-a ediție a Taberei Internaționale de pictură „Lucian Grigorescu”

„Să aveți inspirație!”. Acesta a fost mesajul transmis de organizatori, artiștilor plastici care au ajuns la Medgidia, cu ocazia Taberei internaționale de pictură „Lucian Grigorescu”. Startul atelierului s-a dat  oficial printr-o conferință de presă.

A început tabăra internațională de pictură „Lucian Grigorescu”. Printr-o conferință de presă, organizatorii au urat artiștilor plastici veniți atât din România cât și din Algeria, Turcia, Regatul Bahrein, Cipru de Nord și Polonia să aibă o ședere plăcută, să se bucure de această experiență și nu în ultimul rând să aibă parte de multă inspirație.

Toți cei prezenți s-au declarat plăcut impresionați de longevitatea taberei de pictură și  sunt nerăbdători să pună pe pânză ceea ce văd cu ochii minții.

Criticul de artă, Alice Dinculescu susține că această tabară este foarte importantă și aduce foarte multe beneficii orașului Medgidia.

Activitatea artistică va culmina cu un vernisaj în cadrul căruia participanții își vor expune tablourile lucrate la Medgidia. Evenimentul este va avea loc sâmbătă, 5 august, de la ora 18.00.

Redactor: Daniel Albu