A început plantarea florilor la Năvodari

Orașul Năvodari se pregătește pentru întîmpinarea primilor turiști așa că se lucrează de zor pentru amenajarea principalelor atracții de aici. Echipele de la Primărie au început plantarea florilor, iar o mare de plante multicolore acoperă orașul încă de la intrare.  Este abia începutul, pentru că, peste o săptămână, alte 3000 de fire de trandafiri își vor găsi locul în principalele parcuri.

Mii de flori colorate îmbracă orașul în cele mai vii culori. Forme geometrice colorate întâmpină locuitorii orașului încă de la intrare și continuă pe principalele artere din Năvodari.

Autoritățile locale promit un oraș chiar și mai colorat. De săptămâna viitoare în parcurile din Năvodari vor fi plantate 3000 de fire de trandafir. În paralel, se începe și plantarea de gazon în porțiunile care au fost deteriorate în timpul iernii. Năvodărenii sunt încântați de peisajul oferit.

În total, în această perioadă, vor fi plantate aproximativ 20 000 de plante. Din Năvodari, nu vor lipsi panseluțele de sol, cele curgătoare, ienuperii sau trandafirii.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea