A inceput Dans Art România Open (ediția a VII-a) la Năvodari

Festivalul Dans Art Romania Open a debutat  cu o atmosfera pe masura. Pe scena teatrului de vara din Navodari,au urcat copii veniti din toate colturile tarii pentru care dansul insemna arta, creatie dar si un mod de viata.

Nerăbdarea a inceput sa se simta inca de la debutul repetitiilor. Micutii artisti, desi foarte pregatiti si increzatori,au promis ca isi vor lasa emotiile, in culise, inainte de a urca pe scena. Zis si facut…

Evenimentul cultural-sportiv-recreeativ este dedicat celor pentru care dansul reprezinta sentimentul de implinire, un mod de viata sau chiar o modalitate de comunicare. Festivalul, la care anul acesta participă in jur de 1200 de copii, se desfasoara pe 6 categorii de vârstă: Kinderi, Cadeti, Juniori, Seniori, Master si Open Age.

Ediția de anul acesta, cea de-a VII-a la număr, vine si cu noutati.

Micutii artisti s-au pregatit intens și au promis dansuri care mai de care mai spectaculoase pe scena Teatrului de Vară „Laurențiu Duță”, din Năvodari.

Dans Art România Open este structurat pe patru secțiuni, iar gala laureaților va fi în ultima zi a festivalului. Evenimentul are un caracter internațional și este organizat de Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Buzău, în parteneriat cu Tabăra Năvodari, Consiliul Local Năvodari și Primăria Năvodari.

Reporter: Nicoleta Antohi ; Imagine: Narcis Verdes