Începe distribuirea pachetelor de sărbători la Năvodari

Și în acest an, Primăria Năvodari este alături de oamenii cu nevoi speciale. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, autoritățile locale, în frunte cu primarul Nicolae Matei, vor oferi pachete cu alimente tuturor pensionarilor, persoanelor cu handicap, celor care primesc ajutor social, dar și beneficiarilor cantinei sociale.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_ahUG7wpyqM[/youtube]

A devenit deja o tradiție ca în apropierea sărbătorilor Primăria Năvodari să ofere pachete cu alimente persoanelor care au mare nevoie de ele. Și în acest an, la inițiativa primarului Nicolae Matei, autoritățile locale vor oferi alimente pensionarilor, persoanelor cu handicap, celor care încasează ajutor social, dar și beneficiarilor cantinei sociale. Distribuirea se va face în perioada 16- 18 decembrie astfel:

  1. Cei ale căror căror nume încep cu literele A, B, C, D vor putea lua pachetele de la CENTRUL CULTURAL.
  2. Cei ale căror nume încep cu literele E, F, G, H, I ,J ,K, L , M, N, O vor putea ridica pachetele de la CASA CASĂTORIILOR
  3. Cei ale căror nume încep cu literele P, Q, R, S, Ș, T, Ț, U,V, X, Y, Z vor putea ridica pachetele de la ECOTERM.
  4. Persoanele cu HANDICAP, cele care primesc AJUTOR SOCIAL și beneficiarii CANTINEI SOCIALE, vor ridica pachetele de la CANTINA SOCIALĂ.

Miercuri și joi programul de distribuire va fi cuprins între orele 9:00 și 16:00, urmând ca în ultima zi, vineri, programul să fie în intervalul orar 9:00 și 12:00.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.