Începe campionatul Mondial de Pescuit la Crap (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0T8g-0StbaM[/youtube]Ediția a XIV-a a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap este o premieră în țara noastră. Proiectul de amenajare a pistei de concurs a cuprins 75 de standuri realizate la cele mai inalte standarde, lucrări de amenajare maluri, drumuri de acces, nivelări, curățarea bazinului de pescuit, toalete și dușuri ecologice și nu numai. Noutatea acestei ediții  este montarea camerelor de filmat pe fiecare ponton astfel încât competiţia să poată fi urmărită online.

Balta va fi plină de pește asigură organizatorii iar pescarii vor munci la foc continuu timp de 72 de ore. Lacul Corbu nu a fost ales întâmplător, acesta are un perimetru sufiecient de mare astfel încât să încapă 25 de standuri și să ofere condiții ideale pentru toți participanții.

Amplasarea acestui lac lângă orașul Constanța aduce încă un plus la sfârșit de sezon turismului. Cu această ocazie, stațiunea va fi promovată la nivel internațional iar astefel va crește notorietatea țării noastre.

Cu prilejul campionatului organizatorii promit și o serie de întâlniri, festivități, precum și un târg de pescuit sportiv, la care sunt așteptați cât mai mulți pasionați ai acestui sport. La competiţie participă pescari din 21 de ţări, fiecare echipă având 11 membri.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.