Incendiu devastator la Vadu

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, pe plaja din Vadu, la clădirea unei foste cherhanale, focul distrugând în totalitate clădirea construită din materiale ușoare. O butelie a explodat, iar alte cinci, pline cu propan și butan, au fost scoase din flăcări.

Focul a cuprins o construcție din lemn și stuf situată la mică distanță de o altă cherhana care a ars, și ea, în vara anului trecut. Un bărbat a apelat numărul de urgențe 112, iar două echipaje de pompieri sub comanda șefului ISU Dobrogea au ajuns în zona respectivă.

O butelie aflată în interiorul cherhanalei a explodat, iar alte cinci, încărcate cu butan și propan, care prezentau pericol de explozie, au fost scoase din flăcări. Mai multe bunuri au fost salvate de pompieri, dar clădirea a fost mistuită aproape în totalitate de flăcări.

Din fericire nici o persoană nu a fost rănită în incendiu insa turistii care lua masa in cherhana, au tras o spaima sora cu moartea

Acesta este al doilea incendiu in mai putin de un an , in aceeasi zona. Vara trecuta, o alta cherhana aflata la 100 de metri de cea de azi a fost mistuita de un foc violent.

Redactor: Mihaela Ciorbaru