Incendiu devastator în Texas

Incendiu devastator, in Texas. 3 blocuri s-au facut scrum in doar cateva ore. Din fericire nimeni nu a fost grav ranit. Un pompier, insa a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce lupta cu flacarile l-a extenuat pana la lesin.

Focul a izbucnit seara trecuta in orasul Katy, din Texas, intr-un cartier rezidential. Sute de apartamente s-au aprins ca o torta.Dezastrul a fost suprins din elicopter si cu ajutorul dronelor, de mai multe echipe de televiziune, dar si de autoritati.

La doar cativa zeci de metri de infernul dezlantuit, se aflau alte blocuri, de aceasta data, locuite. Oamenii au iesit in strada, de frica. Vantul arunca limbile de foc, pana la casele lor.

Ore in sir s-au luptat pompierii cu focul, care parea de nestavilit. Interventia a devenit aproape imposibila, pentru ca hidrantii din zona nu aveau presiune suficienta.

Pana in acest moment nu se cunoaste cauza exacta a incendiului insa, autoritatile din Texas l-au catalogat ca fiind unul dintre cele mai mari, din ultima perioada.

Redactor: Larisa Hogea