Incendiu de proporții noaptea trecută, la Constanța

O mașină de lux a fost incendiată, fiind avariată și o alta parcată în apropiere. Cel mai probabil este vorba despre o reglare de conturi.

Pagube imense noaptea trecută, în piața Chiliei din Constanța. Un bolid de lux, a cărui valoare se ridică la peste 100.000 de euro a ars aproape în totalitate. Incendiul a distrus parțial și o altă mașină, parcată în apropiere.

Inițial, focul a izbucnit doar la una dintre mașini, însă a cuprins-o rapid și pe cealaltă, parcată în fața porții.

Autoturismul este al unui om de afaceri de la malul mării, care deține printre altele și un restaurant. Totul pare a fi o reglare de conturi deoarece, vara trecută, același afacerist a primit o altă amenințare cu moartea. Acesta a găsit o coroană de flori pe treptele scării din fața localului pe care îl deține. Coroana mortuară reprezenta un mesaj venit de la aceiași rivali. Nu au fost înregistrate victime omeneşti sau distrugeri la alte autoturisme parcate în zonă. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, pentru luarea în cauză a măsurilor legale ce se impun.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea