Incendiu de proporţii la un depozit constănţean

Deşi opt  echipaje ale pompierilor au intervenit la faţa locului, flăcările au cuprins toata marfa în care vânzătorii şi-au investit  banii.

Din cauza flăcărilor violente, pompierii s-au luptat câteva ore cu incendiul şi au fost nevoiţi să suplimenteze atât echipajele, cât şi rezerva de apă.

Focul a distrus şi câteva autoturisme aflate în curtea depozitului, dar, din fericire nu au fost victime. Oamenilor le-a mai rămas decât disperarea pentru că în preajma sărbătorilor de iarnă şi-au pierdut locurile de muncă şi banii investiţi, rămânând cu credite pe care le vor plăti ani buni de acum înainte.

Nu sunt cunoscute cu exactitate cauzele producerii incendiului dar există bănuiala că focul ar fi pornit de la un scurt circuit produs la instalaţia electrică a unui stand.

Deşi oamenii sunt revoltaţi, administratorul complexului susţine că nu ştie să fi existat vreo problemă  la instalaţia electrică.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului. Pagubele nu au fost estimate, dar depăşesc câteva milioane de euro.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Victor Nita