Incendiu cu final tragic

Tragedie într-o familie din Constanța. În urma unui incendiu produs într-un bloc, o femeie şi copilul ei au murit.  Un bărbat și un copil au fost transportaţi la spital.

În urma deflagrației, alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, iar locatarii blocului au fost evacuaţi.

O parte dintre locatari au ieşit singuri, înainte de sosirea pompierilor, iar restul au fost evacuaţi de către echipele de intervenţie.

În urma incendiului, o femeie şi copilul ei au murit, iar un alt copil de patru ani şi un bărbat au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, două femei şi un bărbat au avut nevoie de asistenţă medicală din partea echipajelor de ambulanţă prezente la faţa locului.

Ca urmare a incendiului, apartamentul a fost distrus în totalitate, iar blocul a fost deconectat de la rețeaua de gaze. Oamenii legii investighează cauzele producerii incendiului în care două persoane, mamă și fiică, și-au pierdut viața.  Tatăl este plecat la muncă în străinătate. Acum va fi nevoit să se întoarcă în țară pentru a-și conduce pe ultimul drum familia.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea