Încă un polițist mort la datorie, de data asta în Constanța

Nenorocire în județul Constanța. Un polițist a murit iar un jandarm a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs la ieșire din localitatea 2 Mai. Tragicul incident a avut loc seara trecută, până în miezul nopții. Cadrele medicale de pe ambulanță, ajunse la fața locului, au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe polițist, însă eforturile au fost zadarnice.

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unui polițist, s-a produs, miercuri seara, în jurul orei 00:00, la ieșire din localitatea 2 Mai.  Agentul șef principal Ioan Colinel Hrisu se afla în mașina de serviciu, împreună cu un jandarm de la Gruparea Mobilă Tomis. Ambii intraseră în tură la ora 20:00 și se aflau în misiune de patrulare în echipaj mixt.

Personalul medical de pe ambulanță a făcut tot posibilul pentru salvarea vieții polițistului Hrisu, însă, din păcate, acesta nu a supraviețuit. Celelalte persoane implicate în accident, respectiv jandarmul, șoferul celuilalt autoturism și pasagera din dreapta acestuia, au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma tragicului accident, oficialii Poliției Române au publicat un mesaj de condoleanță.

O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg. Agent șef principal Ioan Colinel Hrisu, aflat în timpul serviciului, a decedat, în această noapte (miercuri noapte n.r.), în urma unui acciden rutier. Polițistul se afla în autospeciala de serviciu alături de un coleg jandarm, rănit și el în urma impactului, iar la ieșirea de pe un drum lateral, au fost loviți din spate de un autoturism. Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe“, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Agent șef principal de poliție Ioan Colinel Hrisu, în vârstă de 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. El era din Vaslui și a fost detașat pe litoral pe perioada sezonului estival, la Birou de Poliție Vama Veche.

Redactor: Daniel Albu / Robert Tănasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.