Încă o zi de incertitudine pentru turiştii care s-ai simţit rău după ce au mâncat la un restaurant din Eforie Sud

Încă o zi de incertitudine pentru turiştii care s-ai simţit rău după ce au mâncat la un restaurant din Eforie Sud. Abia mâine vin rezultatele analizelor care ar putea confirma dacă este vorba de o toxiinfecţie alimentara. Cert este că trei persoane sunt încă internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Pacienții vor afla în decursul zilei de sâmbătă diagnosticul. Aceştia au rămas internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, după ce li s-a făcut rău miercuri.  Medicii suspectează că ar fi vorba de o infecţie cu Salmonella. Totul a pornit după ce un grup de pacienţi de la Sanatoriul Balnear Vraja Mării a mâncat la un restaurant din localitate. Imediat oamenii au acuzat crampe, scaune diareice și stări de vomă.

În plus, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică a mers la restaurant pentru a preleva probe din mâncarea consumată de turisti.

Dintr-un grup de 50 de turişti, doar trei au rămas internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, restul preferând să se trateze acasă.

Pentru mai multe detalii va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Cristina Plesca