Încă o rusoaică eliminată de Halep din Open-ul Chinei

Simona Halep a câștigat categoric în fața unei alte rusoaice, la China Open. După ce a umilit-o pe Șarapova, românca a învins-o și pe Daria Kasatkina, calificându-se, astfel, în semifinale.

În meciul de vineri din sferturile turneului de la Beijing, Simona Halep a reușit o nouă performanță, învingând-o pe Daria Kasatkina, cu scorul de 6 la 2, 6 la 1. Jucătoarea noastră și-a luat astfel revanșa în fața rusoiacei care o eliminase, în luna septembrie, de la Wuhan.

Primul set, controlat în totalitate de Simona datorită stilului ofensiv, a fost câștigat în doar 35 de minute. Setul secund a fost adjudecat și mai lejer, cu scorul de 6 la1, fapt ce i-a asigurat româncei  un loc în semifinalele de la Open-ul Chinei.

Cele două adversare, ocupante a locurilor 2 respectiv  34 WTA s-au confruntat de trei ori până acum, două dintre aceste meciuri fiind câștigate de către Halep.

Rezultatele de până acum demonstrează că Simona se află într-o formă de invidiat! Este a doua rusoiacă pe care o înfrânge în această săptămână, în turneul de la Beijing. Atât Maria Sharapova cât și Daria Kasatkina reprezentau două obstacole dificile în traseul ei spre obținerea trofeului. Cu cele două adversare eliminate, drumul acesteia spre marele premiu ar trebui să fie asigurat.

Redactor: Ramona Caba