Încă o lună de așteptare pentru fostul comisar șef adjunct al CJPC

Fostul comisar șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, încă așteaptă răspunsul în legătură cu revocarea suspendării din funcție, trimis conducerii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Dar, se pare că, răspunsul întârzie să apară, chiar dacă acesta s-a oferit să meargă pe teren, în prima linie. Inițial a fost vorba despre o perioadă de maximum 15 zile, care acum a crescut la 30.

Potrivit acestuia, dacă ar fi să își reia funcția, ar vrea să fie verificate în mod strict toate magazinele și cei care se află în contact direct cu consumatorii.

Potrivit acestuia, scrisoarea deshisă trimisă către guvern, în legătură cu plafonarea prețurilor a primit un răspuns negativ.

Mai mult decât atât, Constantinescu a avertizat și operatorii economici care cresc prețurile în mod artificial în această perioadă.

Reamintim că, Horia Constantinescu s-a autosuspendat din funcție, în luna noiembrie a anului trecut, pentru a putea candida la funcția de primar al Constanței. Decizia de revocare a suspendării din funcție a survenit în urma situației dificile prin care trece țara noastră.

Redactor: Oana Jărloianu