Inaugurarea iluminatului festiv a scos din casă cetățenii municipiului Medgidia

Steluțe, ghirlande, perdele luminoase s-au aprins în Piațeta Decebal din centrul Municipiului Medgidia. Deși subiectul a fost unul controversat datorită sumei imense cu care au fost închiriate, oamenii au lăsat pentru un moment grijile și problemele și s-au bucurat de atmosferă.

Inaugurarea iluminatului festiv a scos din casă cetățenii municipiului Medgidia. Chiar dacă afară temperatura era foarte scăzută mulțimea a așteptat ca edilul să dea startul spiritului de sărbătoare prin aprinderea faimoaselor instalații.

Momentul a fost urmat de un spectacol de colinde cu aer maramureșan. Invitatul surpriză al evenimentului a fost Narcisa Suciu.

Chiar dacă pe site-urile de socializare unii cetățeni vociferau că e primul an când cartierele nu sunt ornamentate, cei prezenți în piațetă s-au bucurat de faptul că măcar centrul a îmbrăcat haina de sărbătoare.

La fel de entuziasmați de atmosferă au fost și cei mici. Unii au ales să meargă la noul patinoar, alții să facă poze și chiar să-l aștepte pe Moș Crăciun.

Cei care vizitează piațeta în această lună pot găsi aici în fiecare zi mâncare și băuturi, dar și atracții pentru copii.

Redactor: Andreea Barbu