În zig-zag spre Valu lui Traian

Un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost la un pas să provoace o tragedie la ieșirea din Constanța. Bărbatul era atât de beat încât circula haotic pe ambele sensuri de mers, până ce s-a ciocnit frontal cu un autoturism care venea dinspre Valu Lui Traian. Doar o minune a făcut ca șoferii să scape nevătămați.

Un șofer beat, care circula în zig-zag spre Valu Lui Traian, a intrat pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Șoferul celuilalt autovehicul a fost surprins de manevra imprudentă și nu a mai putut evita impactul. El mulțumește divinității că a scăpat cu viață.

Una dintre mașini s-a oprit la doar câțiva metri de o stație de alimentare cu GPL. Situația nu l-a speriat deloc pe șoferul care s-a cinstit bine înainte să se urce la volan. Până la venirea echipajelor de la descarcerare care urmau să îl scoată din mașină, el a mai tras un pui de somn.

Șoferul aflat în stare de ebrietate transporta în mașină mâncare pentru porci, iar impactul a umplut toată mașina de resturi urât mirositoare. El a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru stabilirea exactă a alcoolemiei și riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru conducere în stare de ebrietate.

Reporter: Bogdan Bolojan ; imagine: Cristian Rizea