În vizită la Poliția din Medgidia

Cu ocazia Zilelor Medgidiei, Poliția Națională și-a deschis porțile pentru curioșii care vor să viziteze sediul instituției. Pe lângă informațiile pe care le-au pregătit pentru cetățeni, oamenii legii au expus câteva dintre picturile realizate în cadrul Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu”.

Începând de astăzi, clădirea Poliției Naționale Medgidia își deschide porțile tuturor cetățenilor curioși. Fiecare persoană care vrea să vadă cum decurge o zi din viața polițiștilor și cum se lucrează în birouri au liberă trecere până duminică, 6 septembrie.

Cetățenii pot vedea, în sediu Poliției Naționale din Medgidia, picturile realizate de participanții Taberei internaționale de Pictură. Lucrările sunt expuse atât pe holurile instituției, cât și în birourile reprezentanților legii.

Cu această ocazie, polițiștii din Medgidia au realizat și un bilanț privitor la Campania de Prevenire a Infracționalității care s-a desfășurat din luna iulie.

Așadar, în perioada 3- 6 septembrie, Poliția Națională Medgidia își așteaptă vizitatorii, pentru a le prezenta locul unde forțele de ordine întocmesc planuri și strategii pentru a menține siguranța și ordinea publică, dar și expoziția de picturi realizate în Tabăra Internațională de Pictură.

Redactor: Paul Alexe