În orașul Cernavodă s-a dat startul curățeniei de primăvară

. Cele mai grave probleme se inregistreaza in cartierele aflate la marginea localitatii. Mai multe echipe de salubritate au strans tone de deseuri.

Cartierele marginase din majoritatea oraselor sufera din cauza faptului ca cetatenii depoziteaza, deseori, gunoaiele in locuri nepermise. Este si cazul coloniei CH din zona Columbia a orașului Cernavoda.!! Gunoaiele care troneaza pe strazi, pe trotuare si pe spatiile verzi au determinat autoritatile locale sa ia masuri pentru remedierea problemelor. !!! În aceasta zona au intervenit ! mai multe echipe de muncitori de la Salubritate, care au strans gunoaiele.

Acest cartier este unul cu probleme in ceea ce priveste curatenia, deoarece in zona s-a aflat, pana de curand, sediul unei asociatii de protectie a animalelor care! nu indeplinea conditiile optime de functionare. !Reperzentantii acesteia au lasat in urma mormane de gunoaie. Cladirea in care pana nu de mult isi desfasura activitatea asociatia va fi reabilitata de Primaria orasului Cernavoda, urmand sa-i fie data o utilitate publica sau sociala.

Cel mai probabil, aici vor fi adapostiti cernavodenii ale caror case au luat foc in incendiul de anul trecut.! Echipele de salubritate se vor muta ! pe faleza din localitate, in zona spitalului si in celelalte cartiere, de unde vor aduna gunoaiele.

Redactor: Mihaela Ciorbaru