În mai puţin de o lună, Cernavodă va îmbrăca straie de sărbătoare (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=GSI288dgeDEÎn mai puţin de o lună , Cernavodă va îmbrăca straie de sărbătoare, odată cu tradiţionalele manifestări prilejuite de Zilele oraşului Cernavodă. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 18 august.

Primăria orasului Cernavodă organizează  şi anul acesta tradiţionala manifestare a  “Zilelor Oraşului Cernavodă”. Timp de patru zile, localnicii vor avea parte de o serie de spectacole de muzica şi dans, dar şi de concursuri. Acestea vor avea loc pe stadionul Ideal din zona parcului central.

În centrul acestei sărbători va sta campania de informare “Fii responsabil, colectează selectiv”, un proiect iniţiat de primăria Cernavodă. În acest scop, se vor organiza activităţi de conştientizare pentru cetăţeni şi tombole cu premii pentru cei care aduc deşeuri electrice la punctele de colectare.

Nu vor lipsi nici obişnuitele standuri cu produse tradiţionale, jucării şi artizanat. Pe lângă spectacole, locuitorii se vor putea relaxa la terasele special amenajate pentru sărbătoare si pentru amatorii de gratare şi de băuturi reci.  Tot cu această ocazie, primăria va celebra 10 ani de la inaugurarea podului Sf. Maria, pod care a jucat un rol important în reţeaua de transport a oraşului.

Reporter: Paula Savulescu ; Imagine: Victor Nita