În judeţul Constanţa, prezenţa la vot a depăşit pragul de 50 de procente (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h8yBj_4oe90[/youtube]Peste 80 la sută dintre constănţeni au votat pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, în timp ce procentul favorabil acestuia este de doar 13 la sută. Datele au fost furnizate de Biroul Electoral Judeţean după centralizarea a aproximativ 90 la sută din totalul secţiilor de votare.

Procesul de vot s-a încheiat, dar pentru preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Constanţa, programul de lucru nu este nici pe departe încheiat. Aceştia sunt aşteptaţi în continuare la Biroul Electoral Judeţean, pentru predarea proceselor verbale.

Ultima sarcină a preşedinţilor secţiilor de votare este predarea buletinelor la Tribunal. Un moment mult aşteptat, de altfel, de cei pentru care programul de lucru din ziua referendumului a depăşit 24 de ore…

În judeţul Constanţa, participarea a vot a fost de 56,34 la sută, după centralizarea a peste 80 la sută dintre secţiile de votare. În ceea ce priveşte opţiunile constănţenilor, 86,14% au votat DA, iar 12,57% NU.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.