În Constanța se împrăștie material antiderapant

Având în vedere condițiile meteorologice actuale, Primaria Municipiului Constanța anunță că a început împrăștierea materialului antiderapant, pentru a asigura condițiile necesare circulației autovehiculelor. Autoritățile sfătuiesc conducătorii auto să circule cu viteză redusă,pentru a evita posibilele accidente.

Iarna și-a intrat în drepturi la Constanța! Pentru a asigura condiții propice pentru circulația autovehiculelor, 9 sărărițe au fost poziționate în următoarele intersecții, pentru a începe împrăștierea materialului antiderapant: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia – Pescărie, bd. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava – Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Zonele vizate în principal vor fi intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice- unități de învățământ, spitale, secții de poliție și alte instituții.

Pentru ca utilajele să poată fi eficiente, autoritățile fac apel la constănțeni să nu parcheze autovehiculele în raza de acțiune a autoutilitarelor.

Pentru a evita posibilele accidente, este recomandat ca participanții la trafic să circule cu viteză care să nu depășească 30 km/h, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă. Totodată, este încurajată folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055; Dispecerat Poliția Locală – 0241/484205.

Redactor: Isabela Boantă