In audienta la primăria Cernavodă (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUPLQp71bJk[/youtube]Batrani, familii nevoiase sau tineri aflati in cautarea unui loc de munca, cu totii au venit in audiente la primăria Cernavodă cu speranta ca isi vor gasi rezolvare la problemele pe care le întâmpină. Desi multi dintre acestia au intrat pentru prima data in audienta, sunt si persoane care vin saptamanal la intalnirile cu alesii locali.

D-na Cristina s-a inscris pentru prima data in audientele de la primarie in urma cu 2 saptamani, în speranta ca va primi ajutor in probleme legate de locuinta si lipsa unui loc de munca.

Ca această femeie sunt zeci de cernavodeni cu familii numeroase, care se confrunta cu lipsa unui loc de munca.

Alaturi de alesii locali, au mai participat la audiente reprezentanti ai serviciului de Asistenta sociala si reprezentanti ai Serviciului Utilitati Publice Cernavoda. Programul intalnirilor nu este unul fix, audientele fiind deschise pana la plecarea ultimei persoane. Desi sunt conştienţi că  nu toate problemele pot fi soluţionate de autorităţile locale, cernavodenii se agata de audientele saptamanale ca de o ultima raza de speranta.

Reporter: Paula Savescu ; Imagine: Valentin Babusca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.