În ajutorul celor cu probleme din Ovidiu

Sala Centrului Cultural din oraşul Ovidiu a fost aseară arhiplină. Peste 200 de persoane, majoritatea din localitate, au venit să susţină demersul primarului Dumitru Bocai privind ajutorarea celor zece tineri cu dizabilități din oraș îngrijiți de Fundația CHIRO. Și senatorul Nicolae Moga a contribuit cu o sumă de bani pe care a donat-o celor cu probleme.

Primarul din Ovidiu, Dumitru Bocai le-a mulțumit tuturor pentru prezență și le-a împărtășit dorința sa, aceea de a aduce pe mai departe spectacole de teatru în oraș.

Mulţumită edilului localității Ovidiu, sâmbătă au urcat pe scena Centrului Cultural Ovidiu actorii Adriana Trandafir, Andreas Petrescu și Gabriel Fătu. Cei trei actori au pregătit pentru public piesa „Mă mut la mama”. Înainte de a intra în sala de spectacol, invitații, cu mic cu mare, au donat bani pentru tinerii de la Fundația CHIRO. Nici senatorul Nicolae Moga nu a stat de-o parte și a contribuit cu jumătate din indemnizația sa de parlamentar. Și deputatul Constantin Chirilă și-a adus contribuția la acțiunea umanitară. El a ținut să precizeze că salută inițiativa primarului Dumitru Bocai care este lăudabilă și ar trebui urmată de toți.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristian Caciauna