În această săptămână sunt 4 târguri pentru constănțeni

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează în această săptămână 4 târguri pentru constănțeni.

În cadrul salonului de dotări hoteliere și alimentație publică, hotelierii vor putea găsi de la mobilier, instalații și echipamente frigorifice, de ventilație, climatizare , automate de cafea  sisteme de supraveghere și echipamente pentru angajați. De altfel aceștia vor putea găsi mobilă și la târgul de profil, deschis atât pentru agenţii economici, cât și pentru persoanele fizice. Tragurile se vor desfășura concomitent la Pavilionul Expozițional în perioada 3-6 aprilie. În perioada 5-7 aprile la Centrul de Afaceri EuroLitoral va avea avea loc târgul de nunți unde vor participa 60 de firme care vor oferi mirilor rochii de mireasă, costume, inele, servicii audio video și chiar pregătiri pentru dansul mirilor.  În perioada 17-19 mai constănțenii vor avea ocazia să consulte oferte de vacanțe.

Vineri, ministrul Maria Grapini a confirmat prezența la o întâlnire cu agenții economici la pavilionul expozițional din Constanţa.  Tot atunci se va discuta despre o accelerare a lucrărilor la podul de la Agigea.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: George Dima