Împușcat mortal

Sfârşit tragic pentru un membru al unei bande de hoţi de maşini din Constanţa. Acesta împreună cu alţi bărbaţi încercau să încaseze banii pe un autoturism furat, moment în care au fost prinşi de poliţişti. Victima a încercat să fugă, dar a fost împuşcat exact în inimă şi a murit pe loc. Ceilalţi doi au scăpat pentru că s-au predat.

Oamenii legii supravegheau de mai mult timp un centru de fier vechi, din Constanţa. Poliţiştii aveau informaţii că acolo ajungeau maşinile furate. În urmă cu două zile au reţinut un grup de hoţi, iar noaptea trecută l-au aşteptat pe al doilea. Nu mult după miezul nopţii au apărut trei indivizi cu o Dacie pe care urmau să o dea la dezmembrare. Când au dat nas în nas cu poliţiştii, hoţii au încercat să fugă, numai că poliţiştii i-au somat şi au folosit armamentul din dotare fără să stea pe gânduri.

Medicii sosiţi la solicitare nu au putut decât să constate decesul unuia dintre ei. Împuşcat în inimă, bărbatul a murit pe loc. Poliţistul care a apăsat pe trăgaci va fi subiectul unei anchete administrative.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna